Teksi Lapangan Terbang Milan

Pemindahan dari lapangan terbang di Milan ke pusat bandar, Lake Como, Lugano, Serravalle dan bandar-bandar lain

 • Harga Terbaik di Milan
  Anda boleh mengetahui dari penghantar atau di laman web berapa banyak teksi dari lapangan terbang di Milan harganya bergantung pada bagasi dan jarak.
 • Kereta moden
  Kereta yang beroperasi di laluan Lapangan Terbang Milan kurang dari 3-5 tahun dan berada dalam keadaan teknikal yang sangat baik.
 • Pemandu profesional
  Pemandu syarikat dilesenkan - profesional berpengalaman dan penuh perhatian menjamin keselesaan dan keselamatan para penumpang.
Departure Destination Economy Business Luxury Minivan Van Minibus
Malpensa Airport Saronno 77 94 143 104 121 170
Milano Turin 181 218 346 251 83 404
Malpensa Airport Stresa (Lake Maggiore) 126 154 235 170 197 278
Linate Airport Desenzano del Garda 147 176 280 203 229 327
Milano St Moritz 198 232 386 275 307 452
Malpensa Airport Nice 424 478 781 577 603 934
Milano Menaggio 109 134 204 148 171 241
Malpensa Airport Monza 86 106 161 117 135 191
Milano Livigno 249 289 488 344 380 578
Malpensa Airport Lake Maggiore 115 141 214 155 180 254
Milano Lake Garda 180 211 351 250 278 410
Stazione Centrale (Railway Station) Malpensa Airport 68 87 127 92 107 150
 • Toyota Prius 3 tempat
  Economy Toyota Prius
  • Sebuah kereta mudah untuk tiga penumpang dengan dua beg pakaian dan satu beg kecil adalah pilihan yang murah untuk mereka yang ingin menyimpan
  • 3
  • 3
 • Menuju ke Lapangan Terbang Malpensa
  Business Mercedes-Benz E-Class
  • Ideal untuk mereka yang suka kemudahan dan keselesaan. Kereta ini sesuai untuk jarak jauh, 4 penumpang dengan tiga beg dan beg
  • 4
  • 4
 • Penyewaan minivan dengan pemandu
  Minivan Mercedes-Benz V-Class
  • Minibus Premium untuk kumpulan sehingga 7 orang dengan bagasi. Sesuai untuk perjalanan dengan keluarga, pemindahan ke resort ski dan laut
  • 7
  • 7
 • memindahkan dengan pemandu ke kelas mercedes
  Luxury Mercedes-Benz S Class
  • Kereta mewah eksekutif untuk tetamu penting dan acara perniagaan, bagi mereka yang menghargai keselesaan, keselamatan dan kemewahan
  • 3
  • 3
 • Minivan for groups
  Van Mercedes-Benz Sprinter
  • Van yang selesa untuk 8 orang, sesuai untuk kumpulan dengan banyak barang, untuk pengangkutan peralatan ski dan untuk perjalanan jauh dengan keluarga dan rakan-rakan
  • 8
  • 12
 • Minibus with driver
  Minibus Mercedes-Benz Sprinter
  • Minibus untuk kumpulan besar sehingga 16 penumpang, satu beg pakaian bagi setiap penumpang dan ruang dalaman yang luas - penyelesaian terbaik untuk pengembaraan perjalanan lebih selamat dan selesa.
  • 16
  • 16

Pemindahan dari lapangan terbang di Milan ke hotel di pusat bandar

Buku terlebih dahulu pemindahan dari lapangan terbang di Milan ke sebuah hotel di pusat bandar, dan pemandu kami akan bertemu dengan anda pada hari dan waktu yang ditentukan, membelanjakan anda untuk kereta, membantu anda dengan bagasi anda.

Perkhidmatan pemindahan termasuk perkhidmatan bertemu dan menyambut di lapangan terbang dan satu jam menunggu percuma. Pemindahan dari Milano Malpensa MXP boleh ditempah ke mana-mana hotel di Milan.

Atas permintaan anda, teksi akan membawa anda ke sebuah hotel di bandar atau resort lain, ke lapangan terbang Milan Linate LIN, Bergamo Orio al Serio BGY, dan jika perlu, kami akan mengatur perjalanan pulang.

Pemindahan dari Milan ke Lugano, Como, Serravalle, Livigno, St. Moritz atau Courchevel

Anda boleh menempah pindahan Milan - Lugano pada bila-bila masa sepanjang hari dan dari mana saja di bandar. Ia menawarkan perjalanan ke Lake Como, kedai-kedai FoxTown dan Serravalle, resort ski dan laut.

Kami dengan selesa akan menghantar anda dengan kereta ke laut atau ke kedai-kedai yang terkenal, dan pada waktu yang ditetapkan, kereta akan membawa anda ke hotel atau lapangan terbang.

Anda boleh menempah sewa setiap jam dengan pemandu untuk bersiar-siar di bandar atau memesan bas mini sehingga 16 kerusi.

Pemandu peribadi anda di Milan, Bergamo dan Como

Milan terletak berhampiran resort ski terkenal, jadi anda boleh memesan teksi dari Milan ke Courmayeur, Livigno atau Val Gardena. Tempah teksi dari lapangan terbang atau tempat lain yang ditetapkan, dari tempat berlepas Milan Malpensa Airport - pemandu peribadi akan membawa anda ke lereng resort alpine Courchevel, Cote d'Azur atau Forte dei Marmi, menghantar ke Portofino atau San Remo.

Pemandu peribadi anda akan bertemu dengan anda di waktu yang dinyatakan di lapangan terbang atau di hotel, tunggu di pintu masuk, membantu anda membawa dan meletakkan beg anda di dalam kereta, menyediakan sebuah bas mini moden atau kereta dengan kerusi kanak-kanak dan penyaman udara

Mengenai syarikat

TaxiFromAirportInMilan.com menyediakan perkhidmatan teksi di Milan, dengan armada 25 Mercedes E-Class, S-Class, Viano dan jenama lain, serta bas yang selesa dengan pelbagai kapasiti. Semua kereta dilengkapi dengan meter, selepas perjalanan, pelanggan dikeluarkan resit untuk pembayaran perkhidmatan yang diberikan.

Atas permintaan pertama pelanggan, kami akan menyediakan kelas kereta, perniagaan atau kelas premium, bas mini sehingga 12-16 tempat duduk atau bas besar sehingga 55 tempat duduk.

Kami bekerja dengan cekap dan bertanggungjawab, dengan agensi pelancongan dan pelanggan swasta, menawarkan kadar yang kompetitif dan pelbagai perkhidmatan. Untuk kemudahan penumpang, teknologi khas digunakan - anda boleh memesan pemindahan dari lapangan terbang Milano Malpensa MXP, Milano Linate LIN dan Bergamo Orio al Serio BGY melalui telefon dan melalui Internet di laman web syarikat.

Maklumbalas Pelanggan

Transfer Milan Airport

Thank you for arranging transfers at the exhibition in Milan. We will contact you next season.

 

Joana Leite, London
Minibus with a driver in Milan

We have been working with the company for the second year, we order transfers from the airport and minibuses for sightseeing groups. Recommend.

Jennifer Smith, Liverpool
Забронировать машину с водителем

Заказывали микроавтобус c водителем на выходные, объездили город и магазины, дети даже не устали, отличный сервис.

 

Ринат Асламбеков, Москва
aller de l'aéroport de Milan au centre ville

J'avais un besoin urgent d'aller à Lugano pour une réunion, j'ai commandé une voiture et je suis arrivé à l'heure ... Merci pour la vitesse!

Lisa Badeaux, Marseille
taxi milano como preço

A melhor escolha para compras e passeios, motoristas educados, minha esposa e eu estávamos satisfeitos, entraremos em contato novamente, recomendamos.

Diogo Balonas, Porto
taxi barato

Antes del viaje, me advirtieron sobre el aumento de los precios de los taxis en Milán, pero me sorprendió gratamente que los precios aquí siguieran siendo los mismos que el año pasado.

Antonio Rodríguez, Madrid